



Camden Climate Panel -Session 3 21/11/2023

Time	Length	ltem	Purpose
5pm	30min	Set up	Set up and briefing
5:30pm	30min	Refreshments	Panel members arrive
6:00pm	5min	Welcome and Intro	 Purpose & Welcome: Introduce session Welcome Boards reminder Housekeeping Agenda
6:10pm	15min	Reconnection	Purpose: To reconnect panel members with each other, the panel process and the climate resilience plan from session 2
6:25pm	20min	Retrofit Scheme - Learning	Purpose: To increase understanding of Camden's Private Sector Retrofit Scheme
6:45pm	40min	Retrofit Table Discussion - Customer Journey	Purpose: To identify the support needed, barriers and solutions to overcoming barriers at each stage of the customer journey
7:25pm	10min	Retrofit Table Discussion - Comms	Purpose: To inform Camden's communications approach for the retrofit scheme
7:35pm	15min	Break	Facilitators rearrange room into two tables
7:50pm	30min	Community Session Table Discussion	Purpose: To develop design ideas for the Community Session
8:20pm	10min	Close	Purpose: To wrap up session and share next steps
8:30pm		Debrief	Pack up and debrief